Outdoor akupanelen: 3 manieren om je overkapping aantrekkelijker te maken

plantenbak van outdoor akupanelen

Met oudoor akupanelen en overkapping geef je je tuin een boost. Het kan gebruikt worden als schuilplek voor slechte weersomstandigheden, maar het wordt vooral gebruikt als persoonlijk plekje waar je even lekker tot rust kunt komen.

Heeft je overkapping nu een saaie uitstraling? Of ontbreekt er in jouw ogen iets? Dan hebben wij van Alpenhout.nl en de outdoor akupanelen hebben de tip voor jouw overkapping!

Outdoor akupanelen

Je denkt nu vast, akupanelen zijn toch alleen geschikt voor binnen? Een tijdje geleden was dit zo. Echter hebben wij met Alpenhout.nl nu een outdoor akupanelen. Dit akupanel is nauwelijks te onderscheiden van het originele akupanel. Het enige verschil is dat de outdoor akupanelen geen vilt bevat. Vilt neemt veel water op en is dus niet bestand voor buiten. De outdoor akupanelen  bestaan alleen uit hout.

Je kan verschillende dingen doen met akupanelen voor buiten. Maak er een platenbak van, bekleed je want van je overkapping ermee of maak er een meubel van. Wil je dat wij het voor je maken? Dat kan. De meubelmakers van Weij Interieur & maatwerk maken dit met veel plezier voor jou.
outdoor akupanel

Outdoor plantenbakken

Het gebruik van planten in een overkapping kan helpen om de uitstraling van een overkapping te verbeteren en een meer natuurlijke sfeer te creëren. Ze kunnen ook helpen om de omgeving mooier te maken. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat deze sfeervolle planten ook op een mooi plekje komen te staan in de overkapping. 

Om dit te realiseren is er natuurlijk een mooie plantenbak nodig. De plantenbak gemaakt van outdoor akupanelen zorgt voor een prachtige plek om planten in jouw overkapping/tuin te plaatsen. De outdoor plantenbakken zijn licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes die eronder gemonteerd zitten. Dit zorgt voor een unieke plantenbak die uw overkapping een nieuwe uitstraling zal geven.

outdoor plantenbak gemaakt van outdoor akupanelen als scheiding van overkapping en tuin

Heb je het idee dat jouw tuin/overkapping wel toe is aan een upgrade en vind je deze producten interessant, neem dan snel een kijkje naar onze outdoor akupanelen en outdoor plantenbakken!

 

 

Heel erg tevreden over de akupanelen. Super makkelijk zelf te monteren! We hebben ze gelijk op maat laten zagen en het klus was zo geklaard. Fijne service.
Tom Vermeulen
21. Februari, 2022.
Enorm gaaf! Ik wilde eens wat anders dan een standaard witte muur in de woonkamer. Na een leuk en goed gesprek met Alpenhout, hebben ze me een voorstel laten zien met een houten wand. Zie het resultaat, een warm gevoel als je de kamer binnenloopt! Bedankt Alpenhout! Voor het advies en kunde.
Frank Compagne
9. December, 2021.
Met het vernieuwen van onze hal kwamen we al snel uit bij Alpenhout in Rucphen, zij hebben namelijk de Akupanel Woodupp panelen. Dit zijn super mooie panelen met eikenlatjes en hebben ook een akoestische werking. Gelukkig hebben ze het op voorraad en na deskundig advies hebben ze het ook nog voor ons geplaatst en gemonteerd. Het contact was leuk en ontzettend snel, zeker een aanrader!
Laurence Etienne
7. November, 2021.
Met de Barnwood-wall van Alpenhout heeft onze overkapping een gezellige warme uitstraling gekregen. De planken waren super makkelijk te monteren met de tips van de verkoper. We hebben een bijpassende schuifdeur op maat laten maken om het plaatje compleet te maken We kunnen niet wachten om hier de winteravonden in door te brengen met het gevoel of we in de alpen zitten en dat voor een hele nette prijs!
Laura Spierings
19. Oktober, 2021.

Contact opnemen

Kom langs in de winkel

Rijksweg-Zuid 79
4715 TA Rucphen

KvK nr: 75192764
BTW nr: NL860178213B01
Openingstijden
Maandag:
08:30 - 17:00
Dinsdag:
08:30 - 17:00
Woensdag:
08:30 - 17:00
Donderdag:
08:30 - 17:00
Vrijdag:
08:30 - 17:00
Zaterdag:
08:30 - 12:00
Zondag:
Gesloten

Op zaterdag zijn we op afspraak geopend.