Weg met dat kantoorlawaai: Hoe WoodUpp akupanelen jouw werkplek kunnen transformeren!

Hey, kantoortijgers! Heb je al eens gehoord van Akupanelen? Je hebt vast wel eens last van een constant gezoem van computers, het getik van toetsenborden en het geroezemoes van collega’s. Dan is er een grote kans dat de muren en het plafond in jouw kantoor veel te veel geluid terugkaatst. Goed nieuws! Er is een effectieve én stijlvolle oplossing om je kantoorruimte te transformeren – Akupanelen! In deze blog ga ik je alles vertellen over hoe deze Akupanelen jou kunnen helpen om die vervelende kantoorgeluiden te verminderen en een rustigere en productievere werkomgeving te creëren.

 

Als je op het kantoor werkt weet je hoe belangrijk het is om een rustige en comfortabele omgeving te hebben om productief te kunnen zijn. De meeste kantoren zijn juist vaak luidruchtig en kil waardoor al het geluid van de toetsenborden en gesprekken niet wordt gedempt. Dit zorgt voor afleiding, mindere concentratie en soms ook irritaties. Het is dus belangrijk om een goede werksfeer te creëren.

 

 

Voordelen van Akupanelen

Akupanelen zijn gemaakt van duurzaam hout en vilt. Ze bieden niet alleen akoestische voordelen, maar ze zien er ook nog eens goed uit. Hier zijn enkele redenen waarom je Akupanelen nodig hebt in jouw kantoorruimte:

 

  1. Geluidsabsorptie: De panelen zijn gemaakt om de geluidsgolven op te vangen, waardoor ze effectief het geluid in de ruimte verminderen en de nagalm verminder
  2. en. Dit kan helpen met de algehele akoestiek van de ruimtes waar deze panelen worden gebruikt.
  3. Stijlvol design: De panelen hebben een natuurlijke en warme uitstraling door het echte hout. Hierdoor hebben ze naast de akoestische voordelen ook nog de looks en zijn ze een toevoeging aan elk kantoorinterieur.
  4. Eenvoudige installatie: De panelen zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden bevestigd aan muren, plafonds of eventueel ook roomdividers. Ze kunnen ook gemakkelijk worden aangepast aan de gewenste afmetingen en vormen, waardoor ze flexibel zijn in gebruik.

 

Praktische toepassingen: Nu je weet waarom Akupanelen zo geweldig zijn, laten we eens kijken hoe je ze kunt gebruiken in jouw kantoor. Om te bepalen welke Akupanelen het mooiste passen, kun je langskomen in Rucphen of samples bestellen. Je kan ze zelf monteren, maar de meubelmakers van Weij Maatwerk en Interieur kunnen dat ook.

Heel erg tevreden over de akupanelen. Super makkelijk zelf te monteren! We hebben ze gelijk op maat laten zagen en het klus was zo geklaard. Fijne service.
Tom Vermeulen
21. Februari, 2022.
Enorm gaaf! Ik wilde eens wat anders dan een standaard witte muur in de woonkamer. Na een leuk en goed gesprek met Alpenhout, hebben ze me een voorstel laten zien met een houten wand. Zie het resultaat, een warm gevoel als je de kamer binnenloopt! Bedankt Alpenhout! Voor het advies en kunde.
Frank Compagne
9. December, 2021.
Met het vernieuwen van onze hal kwamen we al snel uit bij Alpenhout in Rucphen, zij hebben namelijk de Akupanel Woodupp panelen. Dit zijn super mooie panelen met eikenlatjes en hebben ook een akoestische werking. Gelukkig hebben ze het op voorraad en na deskundig advies hebben ze het ook nog voor ons geplaatst en gemonteerd. Het contact was leuk en ontzettend snel, zeker een aanrader!
Laurence Etienne
7. November, 2021.
Met de Barnwood-wall van Alpenhout heeft onze overkapping een gezellige warme uitstraling gekregen. De planken waren super makkelijk te monteren met de tips van de verkoper. We hebben een bijpassende schuifdeur op maat laten maken om het plaatje compleet te maken We kunnen niet wachten om hier de winteravonden in door te brengen met het gevoel of we in de alpen zitten en dat voor een hele nette prijs!
Laura Spierings
19. Oktober, 2021.

Contact opnemen

Kom langs in de winkel

Rijksweg-Zuid 79
4715 TA Rucphen

KvK nr: 75192764
BTW nr: NL860178213B01
Openingstijden
Maandag:
08:30 - 17:00
Dinsdag:
08:30 - 17:00
Woensdag:
08:30 - 17:00
Donderdag:
08:30 - 17:00
Vrijdag:
08:30 - 17:00
Zaterdag:
08:30 - 17:00
Zondag:
Gesloten