Beschrijving

Wat nieuwe keukenfrontjes al wel niet kunnen doen in een keuken! Door de deurtjes van een oudere keuken te vervangen met Barnwood paneeltjes krijg je in één klap een totaal andere uitstraling.

Beschrijving

Als toevoeging op de vorige foto van de Barnwood keukenfrontjes deze foto. Hier kun je goed zien dat wanneer je goed kan werken met Barnwood. Het hout is erg robuust, maar met de afwerking is veel te doen!

Beschrijving

Véél mooier dan een stapel handdoeken op een kast; een Barnwood handdoekenkast! Helemaal gemaakt van Barnwood eiken en met een matchende plank om het toiletreservoir af te werken.

Barnwood deur in woning

Beschrijving

Met een simpel systeem kun je van een recht paneel gemakkelijk een schuifdeur maken. Ideaal voor krappe ruimtes en super om warmte toe te voegen in een ruimte!

Beschrijving

Van 4cm dik Barnwood Eiken is dit badkamermeubel gemaakt. Robuust en simpel, dat moest het worden. Het barnwood is geborsteld, licht opgeschuurd en behandeld met een doorzichtige matte lak.

Klassiek eiken akupaneel

Beschrijving

Een Akupanel is een paneel die zorgt voor een beter akoestiek én een betere sfeer! Deze panelen bestaan uit een laag vilt, MDF en eiken fineer. Hierdoor hebben ze een premium uitstraling!

Beschrijving

Om de kolommen er mooi uit te laten zien zijn ze helemaal behangen met sloophouten planken. Deze planken zijn aan beide kanten langs de zaag gehaald, waardoor ze mooi op elkaar aansluiten.

Beschrijving

Deze tafel is gemaakt van geschaafde barnwood planken. Vervolgens zijn deze planken zorgvuldig op maat gezaagd zodat het een strak geheel vormt. De oneffenheden zijn dichtgemaakt met speciale vuller waardoor de tafel helemaal vlak is.

Beschrijving

De eiken wagondelen zijn ideaal voor het maken van tafels met een geleefd uiterlijk. De balken of planken zijn allemaal nog vrij recht, waardoor het geheel minder robuust aandoet dan het eiken barnwood.

Beschrijving

Sloophouten planken geven ongelooflijk veel warmte aan een ruimte. Door deze simpele planken te gebruiken transformeer je de hele kamer. Daarbij is het ook nog eens goedkoper dan stucwerk of spachtelputz!

Heb je een mooie houtsoort gezien? Maar weet je niet wat voor hout dit is. Vraag het aan onze houtscout!

Contact opnemen

Kom langs in de winkel

Rijksweg-Zuid 79
4715 TA Rucphen

KvK nr: 75192764
BTW nr: NL860178213B01
Openingstijden
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
08:30 - 17:00
Woensdag:
08:30 - 17:00
Donderdag:
08:30 - 17:00
Vrijdag:
08:30 - 17:00
Zaterdag:
08:30 - 17:00
Zondag:
Gesloten